4 oferte de citybreak si evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi vara asta


Un city break este o oportunitate perfecta de a te relaxa cateva zile intr-un oras care iti este drag sau pe care doresti de mult timp sa il descoperi. Mai mult decat atat, insa, un city break este si o ocazie foarte buna de a participa la un eveniment cultural sau sportiv. Imbinand placerea calatoriei cu avantajele financiare, un city break ce cuprinde si un eveniment muzical sau sportiv poate deveni mini-vacanta ta mult visata. Asadar, hai sa vedem astazi patru oferte de city break si evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi vara asta!

1. Turneul de tenis Roland Garros – Paris

nadal-roland-garros Daca esti pasionat de tenis, cu siguranta vei vrea sa participi la primul tur de la Roland Garros. Primul din cele patru turnee de tenis Grand Slam organizat pe zgura, si al doilea ca ordine cronologica, turneul de tenis Roland Garros va avea loc anul acesta in perioada 16 mai - 5 iunie 2016. Poti sa te bucuri de meciurile primului tur al celui mai solicitant turneu de tenis din lume optand pentru un city break in perioada 21-23 mai (cu plecare din Bucuresti) sau in perioada 31 mai -2 iunie (cu plecare din Cluj-Napoca). Oferta include biletul de avion, 2 nopti de cazare cu mic dejun si bilete de intrare la meciurile primului tur sau pentru sferturile de finala. Acest city break iti ofera si ocazia de a vizita cele mai importante obiective turistice si culturale din Paris, oras al luminilor, al artei si al distractiei. Nu rata:
  • Turnul Eiffel, in care iti recomandam sa urci, pentru a vedea Parisul de la inaltime
  • o plimbare pe cheile Senei
  • o vizita in cartierul Montmartre, unde poti vedea celebra Sacre Ceour, casa memoriala a lui Van Gogh, Moulin Rouge si atelierul lui Picasso
  • o seara cu specific parizian intr-unul din numeroasele bistro-uri cochete sau cluburi in care te poti bucura de gastronomia pariziana si de concerte de muzica live

2. Concert Rod Stewart – Praga

rod Unul dintre cei mai bine cotati si vanduti artisti ai tuturor timpurilor concerteaza anul acesta la Praga, pe data de 7 noiembrie. Rod Stewart, faimos cantaret si compozitor de origine britanica este cunoscut pentru timbrul specific al vocii si show-urile pe care le sustine inca din anii 70. Castigator al numeroase premii din industria muzicala, Rod Stewart promite un concert de neuitat in luna noiembrie in Praga. Daca vrei sa te bucuri de acest eveniment muzical, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru oferta noastra de city break din acea perioada. Aceasta e valabila in perioada 6-9 noiembrie si include 3 nopti cazare cu mic dejun, bilet de avion cu toate taxele incluse si un bilet la concertul Rod Stewart pe 7 noiembrie. In aceasta perioada poti sa savurezi pe indelete minunile Pragai, considerat pe buna dreptate unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Nu rata:
  • Castelul Praga, inclus in patrimoniul UNESCO si in Cartea Recordurilor
  • o excursie la Podul Charles
  • Orasul Nou (cu piata Wenceslas si puzderia de restaurante, cafenele si magazine cochete)
  • o vizita la Sinagoga Jubilee (colorata in stil Disney)
  • o vizita la cele mai importante berarii din oras, caci aici este locul cu cea mai buna bere din lume - Pilsner Urquell, Budweiser Budvar, Gambrinus, Staropramen sunt numai cateva dintre marcile pe care va trebui sa le incerci, alaturi de versiunea locala de hot-dog care este pe cat de delicioasa, pe atat de celebra

3. Concert Residence Orchestra Vienna: Mozart and Strauss – Viena

residence-orchestra-viena Aceasta oferta de city break se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica clasica si celor care doresc sa descopere (sau sa redescopere) un oras de o frumusete clasica. Oferta cuprinde biletul de avion (toate taxele incluse), 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel ViennArt am Museumsquartier si biletul la concert. Un astfel de concert merita urmarit live macar o data in viata, pentru ca orchestra din Viena si muzica lui Mozart si Strauss sunt comori culturale universale de o importanta covarsitoare. Mai mult decat concertul-fenomen in sine, Viena este un oras ce trebuie savurat pe deplin. Odata ajuns aici, iata ce poti vizita:
  • Muzeul Kunsthistorisches, Primaria, Catedrala St. Stefan, Opera de Stat si Cladirea Parlamentului
  • castelele si palatele celebre ale Vienei : Palatul Hofburg, care detine si Trezoreria Nationala (cu colectia de bijuterii ale Dinastiei Habsburgice), Muzeul Sisi, inchinat Imparatesei Elisabeta de Austria, Palatul Schönbrunn (emblema a orasului)
  • daca ai ocazia, participa la unul din celebrele baluri vieneze si nu parasi orasul fara sa fi degustat celebrul snitel vienez gatit la el acasa, faimosul strudel cu mere, sau delicioasa parajitura Sachertorte.

4. Concert Rihanna – Bucuresti

RIhanna-concert Celebra artista Rihanna ajunge si la Bucuresti in aceasta vara, cu ocazia turneului sau mondial The Anti World Tour 2016. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti pe data de 14 august. Opteaza pentru oferta noastra de city break si profita de 2 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele si de un bilet la concertul Rihannei in Normal Circle. Pentru prima data in Romania, artista ne promite un spectacol incendiar, unde vei putea asculta piesele sale celebre, care au propulsat-o in topul celor mai bine vanduti artisti din toate timpurile. Profita de ocazie si viziteaza Bucurestiul, capitala cosmopolita, fascinanta prin versatilitatea si pofta de viata pe care o insufla oricarui turist venit aici. Iti recomandam sa nu ratezi:
  • Centrul Vechi si distractia de care vei avea parte la terasele, restaurantele, barurile si cluburile de aici
  • o plimbare pe Calea Victoriei, care iti va dezvalui cateva din secretele Bucurestilor vechi si plini de farmec
  • o vizita la Muzeul de Istorie si la cel de Arta
  • o plimbare prin Gradina Botanica sau prin celebrele parcuri Cismigiu si Herastrau
  • degustarea unor preparate autentice romanesti la unul dintre restaurantele cu specific din centru
Pe tine care dintre aceste oferte de city break si evenimente culturale si sportive te atrage cel mai tare ? Ce nu ai vrea sa ratezi anul acesta cu niciun pret ?

SOURCE AND TAGS