Ce destinatii sa vizitezi in 2017, in functie de activitatile tale preferate


De cele mai multe ori ne alegem destinatiile de vacanta in functie de popularitatea acestora si de lucrurile bune pe care le auzim de la apropiati. Cu toate acestea, multi dintre noi isi aleg destinatiile in functie de preferintele personale in ceea ce privesc activitatile disponibile in respectivele locuri si de nevoile proprii ce se cer satisfacute printr-o vacanta. Unii dintre noi vor sa se relaxeze, altii vor sa se bucure de activitati sportive si de agrement, altii sa viziteze monumente si obiective esentiale pentru cultura universala, in timp ce unii vor cate un pic din fiecare. Astazi iti vom prezenta cateva destinatii pentru 2017 in functie de ceea ce iti doresti sa faci in vacanta.

1. O vacanta ce combina relaxarea, plaja si turismul cultural

[caption id="attachment_10186" align="aligncenter" width="600"]croaziera sursa foto: seabourn.com[/caption] Daca iti doresti o vacanta care sa imbine in mod armonios relaxarea, explorarea unor destinatii noi, vizitarea unor orase, plaja, turismul cultural si socializarea, atunci cea mai buna solutie este o croaziera.

Croaziera de grup cu zbor inclus in Capitale Nordice

[caption id="attachment_10189" align="aligncenter" width="600"]MSC Fantasia sursa foto: iglucruise.com[/caption] O croaziera cu MSC Fantasia este un prilej de bucurie si un privilegiu pentru cei indragostiti de aventura, lux si experiente complet noi. Itinerariul acestei croaziere include porturile Kiel (Germania), Copenhaga (Danemarca), Stockholm (Suedia), Tallin (Estonia) si St. Petersburg (Rusia). In afara de relaxarea si distractia de care vei avea parte la bord, te poti bucura si de descoperirea acestor orase si a comorilor culturale si turistice pe care le ofera tuturor vizitatorilor. La bord te vei bucura de piscina, Aqua Park, cinematograf 4D si nenumarate oportunitati de distractie, relaxare si socializare.

Croaziera de grup cu zbor inclus in Fiordurile Norvegiene

[caption id="attachment_10191" align="aligncenter" width="600"]Fiordurile norvegiene sursa foto: nordicventures.com[/caption] Fiordurile norvegiene reprezinta o destinatie turistica pe cat de misterioasa, pe atat de cautata de turisti din toata lumea. Peisajele, maretia naturii si nenumaratele posibilitati de relaxare si distractie oferite sunt printre atractiile principale ce fac aceasta croaziera una dintre cele mai dorite. Ai astfel ocazia unica in viata sa ajungi in Copenhaga (Danemarca), Hellesylt/Geiranger (Norvegia), Flaam (Norvegia) si in Stavanger (Norvegia). Avantajele principale ale unei croaziere sunt: program complet cu zbor, transferuri, cazare, masa, asistenta turistica, acces la facilitatile de pe vapor pentru plaja si distractie, diferite activitati, dar mai ales posibilitatea de a vizita mai multe destinatii intr-o singura excursie.

2. O vacanta in care sa te bucuri de plaja, mare si distractie pe litoral holidya

Nimic nu poate fi mai benefic decat o vacanta relaxanta la mare in care sa te bucuri de plaja, ape limpezi, distractie pe litoral si servicii care sa te faca sa te simti cu adevarat rasfatat. Din acest punct de vedere ai mai multe destinatii potrivite de care sa te bucuri anul viitor.

Slovenia – pentru cei care isi doresc destinatii accesibile cu masina

[caption id="attachment_10195" align="aligncenter" width="600"]plaja Slovenia sursa foto: holidaysimages.org[/caption] Slovenia are 47 de kilometri de coasta la Marea Adriatica. Cele trei orase cu iesire la mare – Koper, Izola si Piran te vor incanta cu impunatoarea arhitectura gotica, plaje curate si ingrijite, barci pentru inchiriat si multe localuri in care te vei putea bucura de gastronomia locala.

Grecia, Spania, Italia, Turcia - destinatii usor accesibile, cu zboruri scurte

[caption id="attachment_10197" align="aligncenter" width="600"]Plaja din Italia Plaja din Italia; sursa foto: telegraph.co.uk[/caption] Daca esti din Bucuresti, Cluj sau Timisoara nu mai ai nici un motiv sa nu vizitezi aceste destinatii turistice faimoase pentru plajele si statiunile lor estivale. Creta, Rhodos, Santorini, Palma, Malaga, Barcelona, Ravelo, Capri, Antalya sunt doar cateva dintre destinatiile in care te poti bucura nu doar de apusuri de soare splendide, ci si de arhitectura specifica, gastronomie locala delicioasa, cultura locala (spectacole de dans si muzica) si multe activitati pe mare, daca iti doresti si putina aventura.

Bali si Mauritius – destinatii exotice pe care nu trebuie sa le ratezi

[caption id="attachment_10199" align="aligncenter" width="600"]Peisaj din Bali Peisaj din Bali; sursa foto: pcwallart.com[/caption] Despre Bali si Mauritius probabil ai auzit ca sunt unele dintre cele mai desavarsite destinatii cu iesire la mare din lume. Peisajele picturale, rezervatiile naturale, cascadele, aventurile cu cataramanul, inotul cu delfinii, fructele de mare care complimenteaza bucataria locala, dar si istoria deosebita a asezarilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care iti recomandam sa iei in considerare o vacanta aici. Ceea ce trebuie sa stii este ca Bali este recomandat sa fie vizitat in sezonul mai-august, in timp ce Mauritius in sezonul aprilie-iunie.

3. O vacanta in care sa te bucuri de turism cultural Tah Mahal

Daca setea ta de cultura si cunoastere ti-a indreptat pasii deja spre multe tari este pacat sa te opresti, mai ales ca acum ai la dispozitie posibilitati variate.

Circuit in Islanda

[caption id="attachment_10202" align="aligncenter" width="600"]Cascada in Islanda Cascada in Islanda; sursa foto: icelandprocruises.co.uk[/caption] Islanda este o tara mica dar fascinanta, intampinandu-si turistii nu numai cu peisaje fabuloase, unice in lume, dar si cu o istorie si cultura aparte. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa vezi aurora boreala, fascinantele gheizere, lagunele glaciare, plaje cu nisip negru, cascade nemarginite, dar si o arhitectura specifica si muzee incluse in UNESCO, Islanda este destinatia perfecta pentru tine.

City Break la Lisabona city break Lisabona

Parcul Eduardo VII si Avenida da Liberdade, cea mai frumoasa strada a Lisabonei, cartierul Coraçao De Jesus, Muzeul de Arta Calouste Gulbenkian si corida in stil maur Campo Pequeno, Avenida de Roma sau Parque da Fonte Luminosa sunt numai cateva dintre obiectivele culturale si turistice de care te poti bucura in aceasta celebra capitala europeana. Un city break in Lisabona este un prilej de a explora o cultura vasta si bogata, de a cunoaste elementele esentiale ale istoriei portugheze si de a te lasa rasfatat de ofertele turistice de care vei da la tot pasul. Muzeele, parcurile, piatetele, bogatia arhitecturala si viata de noapte impreuna cu gastronomia Lisabonei te vor fermeca pentru totdeauna. Tu ce tip de activitati preferi? Cum iti alegi vacantele in functie de lucrurile pe care vrei sa le faci sau sa le vezi?

SOURCE AND TAGS