5 oferte pentru mini vacanta de Rusalii!


Daca va doriti sa evadati din aglomeratia urbana pentru o scurta vacanta de Rusalii, in perioada 1-5 iunie, Eximtur vine cu oferte imbatabile, atat pentru litoral, cat si pentru statiuni montane si balneare. Pachetele cuprind 3 nopti, oricand in aceasta perioada, sau pachete de weekend, special create pentru confortul si relaxarea ta. Iata cele mai bune 5 oferte pentru mini vacanta de Rusalii...

5 oferte pentru mini vacanta de Rusalii!

1. Hotel Bucegi, Sinaia, Prahova

Hotelul Bucegi are 3 stele si este situat in centrul orasului Sinaia, pe Bulevardul Carol I, la nr. 22. Are un decor clasic si elegant, iar serviciile sunt de exceptie. Poti sa te bucuri cateva zile de o vacanta de neuitat, cu toate deliciile rezervate altadata nobilimii. Mancarurile si vinurile sunt de exceptie, iar dotarile extrem de rafinate. La hotel Bucegi vei gasi 21 de camere, din care 10 duble si 11 apartamente elegante. Dintre monumentele istorice puteti vizita: Castelul Peles, construit intre 1875 - 1883 in stil german renascentist, cu elemente gotice; Manastirea Sinaia, intemeiata intre 1690 - 1695 de Spatarul Mihail Cantacuzino; Casa Memoriala George Enescu etc. Preturile incep de la 95 de lei/persoana/sejur.

2. Pensiunea Cristal, Bran, Brasov Pensiunea de 4 Margarete se afla la intrarea in Bran, la 10 minute de mers pe jos pana la Castelul Bran, cu acces direct din sosea, fiind inconjurata de un peisaj deosebit. Decorul este rustic, dar cu dotari moderne, iar complexul va pune la dispozitie restaurant, parcare, solon de mic dejun, crama si o terasa. Cele 14 camere sunt spatioase si ofera privelisti spre munte. Masa o puteti servi atat la Pensiunea Cristal, cat si la Restaurantul Coliba Vanatorului, din apropiere. Preturile incep de la de la 134.88 lei/ loc in camera dubla/ noapte.

3. Casa Lorabella, Baile Herculane, Caras Severin Pensiunea Casa Lorabella se afla pe malul Cernei, la circa 300 m de Hotelul Diana. In zona puteti vizita: Cheile Tesnei, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei, Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule si Cascada Cociu. Daca esti in cautarea unui cadru retras in care linistea si serviciile oferite sa dea plusul de calitate oricarei vacante,  Casa LORABELLA te invita sa-i treci pragul. Masa se serveste in cadrul pensiunii Lorabella, categoria 2 stele, astfel : micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem a la carte. Preturile incep de la 50 lei/noapte.

4. Hotel Camelia, Jupiter, Constanta Hotelul este situat in centrul statiunii, in apropierea Hotelului Meteor si in apropierea plajei, care este nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit. Hotelul Camelia este renovat integral in anul 2005, cu un bun raport calitate-pret, singurul dezavantaj fiind lipsa balconului, insa pe deplin compensata de calitatea serviciilor si dotarilor. Toti clientii care si-au petrecut vacanta aici au fost extrem de multumiti! Masa o poti servi in Restaurantul Meteor, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Preturile incep de la de la 117.30/persoana.

5. Hotel 2D Resort&SPA - Sulina si Dobrogea, Neptun, Constanta Hotelul este situat la aproximativ 250 m de plaja, langa hotelul Insula, si este complet refacut si dotat cu restaurant si terasa, bar, salon de masaj, sala de fitness, piscina, sali de conferinta, parcare proprie, wireless in holul receptiei, pizzerie, barbeque. Camerele sunt mari si aerisite, iar apartamentele au in plus un living cu canapea extensibila. Preturile incep de la de la 316.25 lei/persoana/sejur.

Iata si alte oferte Eximtur pentru mini vacanta de Rusalii aici!


SOURCE AND TAGS