Modalitati de plata


Imagine de Yedidia Klein de la Pixabay 

În toate agențiile EXIMTUR deschise publicului (lista aici) aveți posibilitatea de a plăti cu numerar, cu card bancar sau cu vouchere de vacanță. 
De asemenea, prin intermediul site-ului EXIMTUR (www.eximtur.ro) puteti plăti online cu cardul de tip Visa si Mastercard orice servicii turistice și cu cardurile de vacanță EDENRED, PLUXEE si UP Romania - exclusiv pentru servicii turistice în România.
Plata se va face în moneda facturii.

Pentru facturarea în LEI, atunci când valoarea produsului turistic achiziționat este stabilită în USD/EUR, cursul valutar utilizat este cursul de referință al BNR din ziua emiterii +2% comision de risc valutar.

Pentru facturare avem nevoie de următoarele date: Adresa completă a titularului de contract / Cod Numeric Personal (CNP) dacă factura se emite către o persoană fizică / Datele de identificare ale societății comerciale dacă factura se emite către o societate comercială, sau copie după actul de identitate al titularului de contract.



1. Plata cu Card Online 
Dacă în momentul rezervării serviciilor turistice cu status “disponibil” sau a biletelor de avion alegeți opțiunea plății cu “Card”, veți fi redirecționat către site-ul securizat www.mobilpay.ro, unde veți avea posibilitatea să efectuați plata după ce ați completat datele cardului.

2. Plata cu Card în Agenție 
Puteți să achitați cu cardul prin debitare la POS-urile care se găsesc în agențiile EXIMTUR deschise publicului (lista aici). 

3. Plata cu Card în rate fără dobândă 
Prin parteneriatele încheiate cu Unicredit Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti BBVA - posesorii cardurilor de tip UnicreditCard Principal, Card Avantaj, Cardurile Star BT, Bonus Card – pot plăti în rate serviciile turistice achiziționate de la EXIMTUR, urmând a le deconta cu banca emitentă a cardului ântr-un interval de până la 10 luni de la data plății serviciilor, în funcție de opțiunile de rate agreate cu fiecare bancă în parte. 

4. Plata online cu Card în rate fără dobândă
Pentru serviciile turistice cu status “disponibil” sau pentru bilete de avion, aveți posibilitatea de a plăti online în rate fără dobândă cu cardurile de credit emise de Garanti BBVA, Banca Transilvania, Credit Europe Bank. 

5. Plata cu Vouchere de vacanță
Posesorii de vouchere de vacanță EDENRED, PLUXEE și UP Romania pot achita servicii turistice în România în agențiile EXIMTUR sau online pe site-ul companiei www.eximtur.ro (pentru serviciile cu status “disponibil”). Voucherele de vacanță nu sunt transmisibile. În consecință, beneficiarul acestora trebuie obligatoriu să fie și beneficiarul sejurului. Mai multe detalii aici

6. Plata cu Tichete / Vouchere cadou 
Acceptăm Tichete Cadou emise de EDENRED, PLUXEE si UP Romania. Spre deosebire de voucherele de vacanță, în cazul tichetelor cadou nu există restricții privind serviciile turistice care pot fi achitate cu acestea, adică puteți utiliza aceste tichete și pentru plata serviciilor turistice externe

7. Plata prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, în unul din conturile SC EXIMTUR SRL deschise la Unicredit Bank SA. 
Dacă alegeți această opțiune de plată vi se va transmite prin e-mail factura fiscală în format electronic, pe baza căreia puteți opera plata. Trebuie să țineți cont de faptul ca puteți opta pentru această modalitate de plată doar dacă mai există cel puțin 72 ore până la termenul limită de emitere al biletului de avion și a documentelor de călătorie. 
  • Unicredit Bank - cont curent LEI RO63 BACX 0000 0007 7209 9007 
  • Unicredit Bank - cont curent EUR RO20 BACX 0000 0007 7209 9005 
  • Unicredit Bank - cont curent USD RO36 BACX 0000 0007 7209 9008 

8. Plata Cash
Plata cu numerar se poate face in LEI, EUR sau USD: 
- la toate sediile agenției de turism EXIMTUR deschise publicului (lista aici)
- prin depunere de numerar la orice ghișeu al Băncii Transilvania în contul (în acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail factura fiscală în format electronic, pe baza căreia veți depune banii în contul specificat pe factură): 
    • Banca Transilvania, cont colector LEI: RO33 BTRL 0130 1601 0072 6513 
    • Banca Transilvania, cont colector EUR: RO16 BTRL 0130 4601 0072 6513 
    • Banca Transilvania, cont colector USD: RO91 BTRL USDI NCS0 0072 6501

SOURCE AND TAGS