Cere oferta Cere oferte
Vacante

Parquemar

1 stele

   Playa Del Ingles Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Parquemar, Playa Del Ingles, Spania

DESCRIERE: Acest complex luminos si prietenos, format din bungalouri si apartamente in stil canarian, este situat in celebrul statiune de vacanta Playa del Ingles din sudul insulei Gran Canaria.

LOCALIZARE: In centrul statiunii poate fi ajuns in aproximativ 10 minute de mers pe jos; celebrele dune de nisip din Maspalomas si plaja sunt la distanta de mers pe jos. Aeroportul international se afla la 15 minute distanta.

DOTARI CAMERE: Relaxeaza-te in camerele luminoase si functionale ale complexului Parque Mar. Ia soare pe balconul tau privat sau inoata in piscina in aer liber.

FACILITATI: Parquemar ofera, de asemenea, facilitati fantastice pentru a descoperi zona agitata din Playa del Ingles. Inchiriaza o bicicleta de la receptie si bucura-te de o plimbare placuta cu bicicleta de-a lungul promenadelor de pe plaja. Dispune de o piscina, piscina pentru copii, o terasa insorita mare, teren de tenis si loc de joaca.
Alternativ, dupa ce ai beneficiat de serviciul de transfer de la aeroport, poti inchiria o masina de la receptie pentru a explora frumoasa insula Gran Canaria la maxim.

PAGINA WEB: https://www.bungalowsparquemar.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Parquemar, Playa Del Ingles, Spania