Cere oferta Cere oferte
Vacante

Galadari Hotel

de la
de la
2578 
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Galadari Hotel, Coasta de Vest, Sri Lanka

Oferind vedere panoramică la Oceanul Indian, Hotelul Galadari este la doar 320 de metri de Colombo World Trade Centre. Cu 8 opțiuni de luat masa, are, de asemenea, o piscină in aer liber și un centru spa.

Bucurandu-se de acces direct la plajă, Hotelul Galadari este la mai puțin de 1 km de repere locale, cum ar fi Lacul Beira și Turnul cu Ceas Khan. Este la 28 km de Aeroportul Bandarainake. Oaspeții care conduc cu mașina beneficiază de parcare gratuită.

Camerele cu aer condiționat de la Hotelul Galadari au ferestre mari care oferă multă lumină naturală. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și seif personal.

Cafeneaua servește zilnic un mic dejun tip bufet, in timp ce California Grill de pe acoperiș oferă fructe de mare proaspete și fripturi. Alte opțiuni de luat masa includ preparate din bucătăria chinezească la Stix, mancăruri arabe la restaurantul Sheherezade și produse de patiserie la Cafe 64. Băuturile sunt disponibile la cele 2 baruri și lounge-ul de karaoke ale hotelului.

Pentru un antrenament revigorant, oaspeții pot vizita centrul de fitness bine echipat sau se pot bucura de un joc de tenis. Galadari oferă, de asemenea, un birou de turism și inchirieri auto.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Galadari Hotel, Coasta de Vest, Sri Lanka